AI

Ligner du din nabo? – Individuelt sagsforløb

By 11. august 2020 No Comments

Ligner du din nabo?

… Nej, det gør du formentligt ikke. Og det ved vi hos Connection Inkasso godt. Derfor har vi skræddersyet ethvert inddrivningsforløb til at passe til den enkelte skyldner.

”Det lyder som et stort arbejde?”, tænker du måske.

Ja – og det er her, vores hemmelige våben, Artificial Intelligence, kommer ind i billedet.

Der kan være stor forskel på, hvilken situation skyldneren er i, hvordan de reagerer, og dermed også på, hvordan den optimale proces for inddrivelse skal håndteres. Sagsforløbet skal derfor sammensættes individuelt.

Vores vigtigste opgave er, at få skyldner til at betale så meget som muligt, så hurtigt som muligt.

Der skal bruges tilstrækkeligt med ressourcer, så ingen, der kunne have betalt, slipper udenom, men der må ikke spildes penge på nytteløse tiltag i inddrivelsen.

Artificial Intelligence (AI) bedømmer de mange forskellige indhentede informationer om skyldneren og danner på den baggrund en opskrift på, hvordan sagsbehandlingen tilrettelægges bedst muligt fra starten.

 

Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder individuelt med skyldnerne. Først inddeler vi dem efter nedenstående kategorier, for at kunne tilrettelægge det videre forløb bedst muligt.

Et dynamisk forløb

Forløbet er dynamisk, forstået på den måde, at når der tilflyder nye oplysninger til sagen, tilpasses sagsforløbet automatisk i forhold til dette.

På den måde sørger AI for, at du sparer både tid og penge.

Ved at benytte det avancerede AI system, kan de mange sagsforløb designes og tilrettes løbende.

På den måde er du sikker på, at sagsforløbet altid er med optimal inddrivelse for øje – også når der sker en ændring i skyldnerens situation. De fleste handlinger sker automatisk, men det kan ikke stå alene. Der er stadig brug for specialuddannede konsulenter og dygtige sagsbehandlere med gode menneskekundskaber.

Hvis skyldner ikke betaler eller anerkender det skyldige beløb, kan vi fortsætte med retlig inddrivelse.

 

Connection har rettergangsfuldmægtige

Connection har rettergangsfuldmægtige, som fører sagen ved retten, og vi udfærdiger både stævninger, betalingspåkrav og fogedbegæringer. Vi foretager udlæg i debitors eventuelle ejendele eller andre værdier i retten. Vi er ikke advokater, men vi kan det samme og arbejder til halv pris.

Vi rådgiver dig i forhold til, om det kan betale sig at sende sagen til retten – også under hensyn til registrering i RKI.

 

Sådan kan et forløb se ud

Herunder er et eksempel på, hvordan et sagsforløb kan tage sig ud. Der er ikke én enkelt sti fra A til B til C.

Ud fra vores avancerede AI system bestemmes retningen i forløbet. Hvert skridt bliver altså taget i det helt rigtige øjeblik – og i den rigtige rækkefølge.

 

Nu ved du, at inkassosager i sidste ende også ”bare” handler om mennesker, og som mennesker er vi ikke ens. Du ligner ikke din nabo.

Vi møder udfordringer og bump på vejen i livet, og derfor er det vores oplevelse, at et skræddersyet individuelt sagsforløb er vejen frem mod at inddrive op til 15% mere end vores konkurrenter.
Tilmed oplever skyldner at de bliver mødt dér, hvor de er, hvilket også er med til at lette inddrivelsesprocessen.

Leave a Reply