Lovgivning

Connection er et dansk autoriseret inkassobureau. Vi er underlagt gældende lovgivning for inddrivelse i Danmark.

På denne side findes flere informationer om gældende lovgivning vedrørende inkassoinddrivelse, samt omkostninger for debitor ved at sagen overgår til inddrivelse hos Connection.

Det er altid muligt  at kontakte os, angående spørgsmål til indholdet af de juridiske forhold, som du kan læse mere om til højre herfor.

Persondatabeskyttelse

Hos Connection behandler vi persondata ud fra gældende lovgivning. Vi er altid forpligtet til at passe på persondata, derfor prøver vi altid at sikre, at vi har den mest optimale sikkerhed omkring data, så disse ikke kommer i de forkerte hænder. Vi videregiver kun persondata for at opnå vores formål i tråd med gældende lovgivning, eller hvis vi er forpligtet til dette ifølge lovgivningen.

Man har bestemte rettigheder i forhold til persondata, som vi hos Connection selvfølgelig er bevidste om. Det er altid muligt at kontakte os, hvis der er spørgsmål i relation til brugen af persondata, og man har retten til at få en kopi af de persondata som vi har liggende. Det er altid muligt at kontakte os, hvis nogle af de oplysninger vi har er urigtige, eller hvis der er opdaterede oplysninger vedrørendepersondata.
Spørgsmål angående persondata eller klage over brug af samme, kan gøres på følgende: mail@connectioninkasso.dk eller på 7558 2528.

Et rykkerbrev er nemmere at smide ud, end vi er