Om inkasso

Connection tilbyder et skræddersyet koncept, der sikrer en høj løsningsprocent.

Vi har mere end 30 års erfaring med at inddrive tilgodehavender uden unødige omkostninger. Vores professionelle medarbejderstab er klar til at hjælpe med inddrivelse af tilgodehavender.

Læs mere om inkasso

Rådgivning

Under hele processen står vores rådgivere til rådighed: mandag til torsdag fra kl. 08.00 til 20.00 samt fredag fra kl. 08.00 til 15.00

Vi kan kontaktes via telefon eller e-mail.

Der tilsendes login til inkassoportalen, så man nemt kan følge med i, hvad status er på sagen/sagerne.

Vi kan også hjælpe med inddrivelse af tilgodehavender i udlandet. Vi har et verdensomspændende netværk af samarbejdspartnere, og kan varetage inddrivelse af tilgodehavender i mere end 200 lande.

I trygge hænder fra start til slut

Vi er med hele vejen: Hos Connection står vi klar til at hjælpe fra start til slut. Vi rådgiver om processen, før sagen sendes til inkasso. Når sagen er sendt til inddrivelse hos os, sender vi både brev og e-mail og foretager telefoninkasso. Vi foretager også besøgsinkasso, samt retslig inkasso efter aftale.

Retslig inkasso igangsættes hvis skyldneren ikke betaler eller har anerkendt gælden. Sagen overgår således til retslig behandling enten via stævning eller betalingspåkrav med efterfølgende fogedretsmøde.

Et rykkerbrev er nemmere at smide ud, end vi er