AIProces

Et rykkerbrev er nemmere at smide ud, end vi er…

By 22. september 2020 No Comments

Et rykkerbrev er nemmere at smide ud, end vi er… 

Det lyder umiddelbart til at være for godt til at være sandt. Og måske lyder det også en anelse anmassende – set fra skyldners perspektiv. Men det er her Artificial Intelligence kommer ind i billedet. Med AI skræddersyer vi hver enkelt inddrivelsessag tilpasset både din virksomhed og skyldner. På den måde øger vi inddrivelsesraten – til fordel for dig. 

Faktisk ligger vores inddrivelsesrate 15% højere end vores nærmeste konkurrenter. 

Samtidig gør vi det til den laveste pris for dig. 

Vi har mere end 30 års erfaring med at inddrive tilgodehavender uden unødige omkostninger. Vores professionelle medarbejderstab er klar til at hjælpe med inddrivelse af tilgodehavender. 

Under hele inddrivelsesprocessen står vores kompetente rådgivere til rådighed fra kl. 08.00-20.00 mandag til torsdag og kl. 08.00-15.00 på fredage. 

Foruden vores telefoniske rådgivning med udvidede åbningstider, får du også et login til inkassoportalen, hvor du nemt og overskueligt kan følge med i, hvad status er på dine sager. Sagerne opdateres live, hvilket vil sige, at du med det samme kan se, om en skyldner har indbetalt sit beløb, hvad sidste kommunikation med skyldner var, hvad næste step i processen er og meget mere.

Læs mere om vores inkassoportal her.

Tilgodehavender i udlandet – en tabt sag?

Har du tilgodehavender i udlandet? Og tænker du allerede fra start, at det er en tabt sag at inddrive disse tilgodehavender? Fortvivl ej. Vi har et verdensomspændende netværk af samarbejdspartnere, hvilket gør os i stand til at varetage inddrivelse af tilgodehavender i mere end 200 lande, det vil sige, at vi dækker næsten hele verden. 

Du er i trygge hænder under hele processen

Hos Connection står vi klar til at hjælpe fra start til slut i en inddrivelsesproces. Vi rådgiver om processen, før sagen sendes til inkasso. Når sagen er sendt til inddrivelse hos os, sender vi både brev og e-mail, og foretager telefoninkasso. 

Når nødvendigt, foretager vi også besøgsinkasso samt retslig inkasso efter aftale. 

Retslig inkasso igangsættes når og hvis skyldneren ikke betaler eller anerkender sig gælden. I disse tilfælde overgår sagen således til retslig behandling – enten via stævning eller betalingspåkrav med efterfølgende fogedretsmøde. 

Sidder du også fast?

Mange virksomheder tager kun stilling til, hvilket inkassofirma de vil have til at varetage deres inddrivelser én gang i hele virksomhedens levetid. Det er en stor fejl, mener vi. For ligesom på alle andre markeder, er der konkurrence på inkassomarkedet – og der findes måske en bedre løsning for netop din virksomhed, end den, I har i dag. 

Vil du øge jeres inddrivelsesprocent med 15%? Vi du samtidig betale en lavere pris, end I gør i dag? Og vigtigere endnu: Vil du inddrive med respekt for skyldner, så du ikke mister kunden? 

Så kontakt os i dag, så skal vi hjælpe dig i gang med at skifte til Connection Inkasso. Det er nemmere, end du måske tror. 

Kontakt Mike eller Pia, indehavere af Connection Inkasso, her

Leave a Reply