Lovgivning

Connection er et dansk autoriseret inkassobureau. Vi er underlagt gældende lovgivning for inddrivelse i Danmark.

På denne side findes flere informationer om gældende lovgivning vedrørende inkassoinddrivelse.

Det er altid muligt at kontakte os angående spørgsmål til indholdet af de juridiske forhold, som du kan læse mere om til højre herfor.

Persondatabeskyttelse

Hos Connection behandler vi dine persondata ud fra gældende lovgivning. Vi er altid forpligtet til at passe på dine persondata, derfor prøver vi altid at sikre, at vi har den mest optimale sikkerhed omkring dine data, så disse ikke kommer i de forkerte hænder. Vi videregiver kun persondata for at opnå vores formål i tråd med gældende lovgivning, eller hvis vi er forpligtet til dette ifølge lovgivningen.

Du har bestemte rettigheder i forhold til dine persondata, som vi hos Connection selvfølgelig er bevidste om. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til brugen af dine persondata, og du har retten til at få en kopi af de persondata som vi har adgang til. Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis nogle af de oplysninger vi har på dig er urigtige, eller hvis du har opdaterede oplysninger vedrørende dine persondata.
Hvis du har spørgsmål til dine persondata eller gerne vil klage over vores brug af disse, kan du kontakte os på mail@connectioninkasso.dk eller på 7558 2528.

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende din sag